LSA SYMPOSIUM 2024

INSCHRIJVEN VOOR LSA LEDEN

Inschrijving LSA leden & aspirant-leden

LSA (aspirant)leden kunnen zich inschrijven via de persoonlijke inschrijflink die zij hebben ontvangen per mail of via de persoonlijke link in de ledenportal op de LSA website.

Direct na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarbij de (digitale) factuur. De factuur is ook terug te vinden in de ledenportal. Pas na ontvangst van betaling bent u verzekerd van deelname. Aanmeldingen per telefoon, post of e-mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

Door aanmelding gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden opgenomen in de Congres App. U kunt zelf in de Congres App uw zichtbaarheid voor anderen instellen. U gaat ermee akkoord dat er tijdens het Symposion foto’s en filmmateriaal wordt gemaakt dat later voor publicatiedoeleinden kan worden gebruikt. Voor het overige verwijzen wij u graag naar de privacy statement op de LSA website.

Vanwege het lustrum kunnen we u dit jaar een speciale lustrumprijs aanbieden: de kosten voor het LSA Symposion bedragen voor LSA-leden € 295,- per persoon exclusief btw. Bij aanmelding vóór 15 december 2023 geniet u een vroegboekkorting en betaalt u slechts € 275,-. Er zijn 500 plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Kosteloze annulering is mogelijk tot 1 januari 2024. Daarna blijft de verplichting tot betaling. Wel kunt u zich door een kantoorgenoot, mits LSA-lid, laten vervangen.

De borrel en het galadiner/feest op donderdag 25 januari 2024 is uitsluitend toegankelijk voor leden en kost slechts € 50,-. Voor het galadiner zijn maximaal 200 plaatsen beschikbaar. Toelating geschiedt op volgorde van ontvangst van uw aanmelding. Daarna volgt plaatsing op de wachtlijst. Dress code: black tie

Afmelding (kosteloos) voor het galadiner moet vóór maandag 15 januari 2024 plaatsvinden. Met dieetwensen kan alleen rekening worden gehouden indien deze vóór maandag 15 januari 2024 zijn doorgegeven.

Hotelreservering
De kamers in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek zijn inmiddels allemaal geboekt.

We adviseren u zelf hotelaccommodatie te boeken in nabij gelegen hotels, zoals het Fletcher Hotel in Wolfheze.

Inschrijving niet-leden

Niet-leden kunnen zich inschrijven via de inschrijfknop hiernaast. Let op: U dient alle velden van het inschrijfformulier goed in te voeren en vergeet niet op de knop “Verzend” te klikken.

Direct na aanmelding ontvangt u een bevestiging EN factuur per e-mail. Pas na ontvangst van uw betaling bent u verzekerd van deelname. Aanmeldingen per telefoon, post of e-mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

Vanwege het lustrum kunnen we u dit jaar een speciale lustrumprijs aanbieden: de kosten voor niet-leden bedragen € 395,- per persoon exclusief btw. Bij aanmelding vóór 15 december 2023 geniet u een vroegboekkorting en betaalt u slechts € 350,-.

Kosteloze annulering is mogelijk tot 1 januari 2024. Daarna blijft de verplichting tot betaling. Wel kunt u zich door een kantoorgenoot laten vervangen.

Door aanmelding gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden opgenomen in de Congres App. U kunt uitsluitend deelnemen aan de Congres App d.m.v. een uniek mailadres (d.w.z.  een persoonlijk mailadres, niet een algemeen adres zoals info@…).
U kunt zelf in de Congres App uw zichtbaarheid voor anderen instellen.

U gaat ermee akkoord dat er tijdens het Symposion foto’s en filmmateriaal wordt gemaakt dat later voor publicatiedoeleinden kan worden gebruikt. Voor het overige verwijzen wij u graag naar de privacy statement op de LSA website.