LSA SYMPOSIUM 2024

LOCATIE

Het programma op donderdag 25 januari 2024 begint om 15.00 uur bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek met de LSA Ledenvergadering. 
Na de ledenvergadering gaan we met bussen naar Burgers’ Zoo voor borrel en galadiner. Na het diner gaan we met de bussen terug naar het Bilderberg Hotel voor het galafeest en overnachting.

Kamers tegen gereduceerd tarief zijn binnenkort te boeken via de hotelreserveringslink die hier zal worden geplaatst.

Adres Hotel De Bilderberg
Utrechtseweg 261
6862 AK Oosterbeek
Tel. 026 – 339 6333

Bereikbaarheid
Vlakbij Arnhem, verscholen in de prachtige bossen van de Veluwe, ligt Hotel De Bilderberg. Wanneer u de groene oprit van het statige hotel oprijdt weet u het al: dit wordt genieten in rust en luxe.

Openbaar vervoer vanaf Arnhem CS
Vanaf Station Arnhem Centraal pakt u bus 352 richting Wageningen. U stapt uit bij de halte ‘Wolfhezerweg’. Vanaf deze halte is het 7 minuten lopen naar Hotel De Bilderberg. Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem voert u dan bij straatnaam ‘Bredelaan’ in i.p.v. ‘Utrechtseweg 261’.

Kijk voor het actuele overzicht en reistijden op 9292 Reist met je mee!

Parkeermogelijkheden
Parkeren is gratis op het parkeerterrein bij het hotel. Hotel De Bilderberg beschikt over 4 laadpalen voor elektrische auto’s.

Burgers'Zoo

Op donderdag 25 januari  vertrekken we om 18.00 uur met bussen van Hotel De Bilderberg naar Burgers’ Zoo, zodat u niet zelf hoeft te rijden en rustig een drankje kunt drinken. Uw auto kunt u dan laten staan bij het hotel.

Na afloop van het galadiner wordt u weer teruggebracht naar het Hotel De Bilderberg voor de feestavond en overnachting.

Komt u donderdag op eigen gelegenheid naar Burgers’ Zoo, zorg dan dat u daar om 18.15 uur bent. Er zal voor ons gezelschap een speciale ontvangst plaatsvinden bij een van de ingangen van de Zoo.

Adres Burgers’ Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem

Openbaar vervoer vanaf Arnhem CS
Reizen van en naar Burgers’ Zoo is zeer gemakkelijk met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt bus lijn 3 vanaf station Arnhem CS naar Burgers’ Zoo. Bovendien stapt u met deze bus recht voor de deur van het park uit.

Parkeermogelijkheden
Burgers’ Zoo beschikt over een groot parkeerterrein naast de hoofdingang. Vanuit hier bent u binnen enkele minuten in het park.

Het parkeerterrein beschikt over 24 laadpalen waar tegelijkertijd 48 auto’s kunnen opladen.